Patricija in Miha 17. junij 2023

Ko se odpravim na Celjski grad, vedno pričakujemo nekaj posebnega. Tokrat sem bil povabljen, da ujamem čarobno poroko Mihe in Patricije. Kot snemalec sem bili priča enemu najlepših poročnih prizorišč v Sloveniji.

Sonce je nežno obsijalo grad, ko smo začeli snemati trenutke, ko sta si Miha in Patricija obljubila večno zvestobo. Posneli smo vsak dotik in vsako iskrico sreče na tej zgodovinski kulisi.

Celjski grad ni le ozadje za poroko, temveč tudi pristno vzdušje, ki je zajelo vse navzoče. Večer je prinesel dodatno čarobnost, ko sta se Miha in Patricija pridružila svojim gostom na plesišču.

Kot snemalec sem imel čast zajeti vsak trenutek te čudovite poroke. Kamera je ujela vsako zgodbo in vsak nasmeh, ki sta ju Miha in Patricija delila s svojimi bližnjimi. Ti posnetki bodo večno pričali o čarobnosti tega posebnega dne.

Celjski grad je zagotovo prinesel svoj čarobni pridih k tej poroki, in jaz sme bil tam, da ga ujamem v kamero. Miha in Patricija bosta lahko te neprecenljive spomine občudovala za vedno in se vedno znova vračala k tem čarobnim trenutkom.