Zala & Robert 12. avgust 2023

zala in robert hisa lisjak

Če iščete popolno prizorišče za fotografiranje in snemanje poroke, potem je Hiša Lisjak prava izbira. Ta čudovita lokacija ponuja ogromno naravne lepote in potenciala za portretno fotografiranje, ki bo zagotovo očaralo vsak zaljubljen par.

Kulisa za romantične portrete

Hiša Lisjak je kot nalašč za tiste, ki cenijo čar narave. Obdana z bujno zeleno kuliso in svežim zrakom, je ta lokacija idealna za ustvarjanje romantičnih poročnih portretov. S fotografijo poroke v Hiši Lisjak boste ujeli trenutke ljubezni na čudovit način.

Zeleni travniki in drevesa nudijo popoln okvir za čudovite fotografije, kjer se svetloba in narava združita. Snemanje poroke tukaj ponuja pristno povezavo z naravo in ustvarja nepozabne trenutke, ki jih bo par cenil za vedno.

Foto stojnica Gospod Booth je zabava za vse generacije

Večer in zabavo je popestrila foto stojnica Gospod Booth. Ta igriva oprema je postala prava zvezda večera. S smešnimi rekviziti in interaktivnimi možnostmi za fotografiranje je ustvarila nepozabne spomine za vse goste.

Foto stojnica Gospod Booth ne nudi samo zabave. ampak tudi ustvarja dodatne možnosti za dokumentiranje zabavnih trenutkov na poroki. S takšnimi interaktivnimi dodatki bo vaša poroka še bolj posebna in edinstvena.

Hiša Lisjak in foto stojnica Gospod Booth tvorita popolno kombinacijo za nepozabno poroko. Naravna lepota okolice je kot nalašč za portretiranje zaljubljenega para, medtem ko foto stojnica prinese igrivost in zabavo, ki jo bodo gostje cenili.

Torej, če želite zajeti čarobne trenutke vaše poroke, ne pozabite razmisliti o Hiši Lisjak in foto stojnici Gospod Booth. Tu boste našli vse, kar potrebujete za ustvarjanje nepozabne poročne zgodbe.