Foto booth je odlična popestritev dogodkov!

FOTO BOOTH 2022

FOTO BOOTH NA VAŠI:

POROKI

Vsako poroko spremeni v nepozabno doživetje. Na izbiro so različa ozadja, foto pripomočki in velikosti fotografij.

ZASEBNI ZABAVI

Ni prave zabave brez foto bootha. Med fotografiranjem se boste zabavali in iskreno nasmejali! Na svoji zabavi si lahko omislite unikatno ozadje in foto pripomočke. Poskrbel bo, da bo vaša zabava resnično nepozabna.

POSLOVNI ZABAVI

Nepogrešljivi dodatek na poslovnih zabavah. Popestri prav vsako poslovno druženje z unikatnimi fotografijami, ki bodo vas in vaše sodelavce nasmejale še dolgo po poslovni zabavi.

NOVOLETNI ZABAVI

Prednovoletne zabave so s foto boothom zares neponovljive. Poleg tematskih foto pripomočkov vam ponujamo pestro izbiro ozadij. Naj vam na obraz nariše nasmeh, s katerim boste vstopili v novo leto.

DOGODKU IN PRIREDITVI

Pripravljate prireditev? Priložnosti za nepozabno fotografiranje s foto boothom je neskončno. Poskrbel bo za popestritev dogodka, da bo ostal vsem v nepozabnem spominu.

AKTIVACIJI ALI SEJMU

Odlična investicija za promocijo vaše blagovne znamke, izdelka ali storitve. Z vami je lahko na sejmih, srečanjih in drugih prireditvah doma in v tujini, kjer boste obiskovalce pritegnili z zabavnim fotografiranjem, glas o svoji blagovni znamki pa viralno razširili po spletu.

FOTO BOOTH ZABAVA

 

Več si lahko preberete:

KLIK TUKAJ

Sledite nam:

Facebook

Instagram